CE ESTE LIPOLIFTINGUL?

Transferul de grăsime este o procedură chirurgicală inovatoare, care implică recoltarea excesului de grăsime dintr-o zonă a corpului și transferul acesteia în locația dorită. Aceasta este considerată o metodă mai naturală pentru îmbunătățirea aspectului fizic, deoarece este folosit țesutului pacientului.

Având o mare experiență în efectuarea acestei proceduri, Dr. Păstrăv vă poate ajuta să obțineți un rezultat natural, fără cicatrici și o recuperare rapidă, cu beneficiul suplimentar al reconturării zonei donatoare.

Procedura începe prin lipoaspirația zonei donatoare (unde există exces adipos), în timpul căreia excesul de țesut adipos este îndepărtat, zonele frecvent folosite fiind abdomenul, flancurile și coapsele. Grăsimea trece printr-un proces de purificare după care este injectată în zona dorită (sâni, fese), printr-o mică incizie situată la nivelul contururilor naturale, cu ajutorul unei canule subțiri. Tehnica injectării este atent aleasă, iar cantitatea de grăsime necesară variază în funcție de zona aleasă, pentru a obține o mărire naturală, un volum și o formă care să îndeplinească obiectivele dumneavoastră estetice.

REZULTATE ȘI INDICAȚII POST-OPERATOR

În zilele următoare procedurii puteți prezenta dureri ușoare la nivelul zonei augmentate dar și zonei/zonelor donatoare, care pot fi controlate cu medicamente prescrise de Dr. Păstrăv. Regiunea augmentată se va resimți tensionată datorită inflamației post procedură, semne și simptome specifice etapei de început a recuperării, ce pot persista până la câteva săptămâni.

Rezultatele pe termen lung ale transferului de grăsime vor depinde de cantitatea de țesut adipos restant. În medie, aproximativ 30% din grăsimea injectată este reabsorbită de organism. Datorită acestei absorbții care se produce treptat, rezultatele inițiale se pot schimba, însă procedura se poate repeta pentru obținerea rezultatelor optime dorite.

Augmentare mamară cu grăsime proprie Preturi (EUR)
Augmentare mamară cu grăsime proprie 1 zonă (abdomen sau coapse) 2800 €
Augmentare mamară cu grăsime proprie 2 zone ( abdomen și coapse) 3200 €
 

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM

contact@alinapastrav.ro
+40 730 441 565
Strada Doctor Iacob Felix nr. 83A, Bucuresti, Spital Victoria