Bichectomia, secretul frumuseţii vedetelor.

Bichetomie pret

Trăim într-o perioadă în care imaginea contează iar frumuseţea a ghidat evoluţia chirurgiei estetice.

În prezent, bichectomia este una dintre intervenţiile moderne de la nivelul feţei  şi preferata vedetelor din pricina rezultatelor estetice de succes, cum ar fi evidenţierea pomeţilor, redefinirea conturului feţei şi redarea aspectului tânăr.

Bichectomia constă în îndepărtarea parţială sau totală a bulei grăsoase a lui Bichat, mai exact corpul adipos al obrazului, aflat în profunzimea acestuia. Aceste acumulări de ţesut gras sunt prezente indiferent de vârstă, sex sau greutate.

Intervenţia este recomandată persoanelor care consideră că au faţa prea rotundă, care sunt deranjate de volumul obrajilor sau pur şi simplu îşi doresc un aspect mai definit al feţei.

Unul dintre factorii care pot contribui la aspectul plin al obrajilor este creşterea în greutate. Astfel, dacă intenţionaţi să slăbiţi, este indicat să aşteptaţi până când sunteţi sigur că rotunjirea feţei nu se datorează stratului de grăsime de sub piele. Odată cu pierderea în greutate, faţa dvs. ar putea începe să arate mai subţire.

Bichectomia este o operaţie rapidă şi relativ uşoară, iar rezultatele sunt discrete, dar de impact asupra aspectului. Îndepărtarea ţesutului adipos se face sub anestezie locală, executându-se o mică incizie intra-oral, procedura nefiind dureroasă şi nu necesită spitalizare, având un risc foarte scăzut de complicaţii.

Faţa reprezintă pentru fiecare “cartea de vizită” în stabilirea primei impresii în relaţiile cu cei din jur, fiind de asemenea şi un motiv al încrederii în sine. Astfel, mulţi pacienţi îşi doresc o conturare a feţei până la cele mai mici detalii, iar precizia specialistului este elementul cheie în efectuarea intervenţiei.

Programează-te la o consultaţie şi lasă-i pe ceilalţi sa-ţi descopere secretul.

https://alinapastrav.ro/
👩‍⚕️ Dr. Alina Păstrăv, medic specialist chirurgie plastică şi estetică
📲 0730 441 565
🏨 📍Spital Victoria, strada Dr. Iacob Felix nr. 83A, sector 1, Bucureşti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre

Dr. Alina Păstrăv este cunoscută pentru obținerea unor rezultate în mod natural, atât prin intervenții chirurgicale sau prin proceduri minim-invazive cât și prin folosirea de echipamente și produse premium

Contact

contact@alinapastrav.ro
+40 730 441 565
Strada Doctor Iacob Felix nr. 83A, Bucuresti, Spital Victoria

Despre

Dr. Alina Păstrăv este cunoscută pentru obținerea unor rezultate în mod natural, atât prin intervenții chirurgicale sau prin proceduri minim-invazive cât și prin folosirea de echipamente și produse premium

Contact

contact@alinapastrav.ro
+40 730 441 565
Strada Doctor Iacob Felix
nr. 83A, Bucuresti, Spital Victoria

Sună acum!