LIPOSUCŢIA SUBMENTONIERĂ (LIPOSUCȚIA DE GUŞĂ)

Liposucția submentonieră este procedura prin care se elimină stratul adipos situat sub bărbie; mai exact, este procesul prin care se corectează aspectul de “gușă”. Este o intervenție foarte comună și foarte puțin invazivă, astfel încât și vindecarea se produce rapid.

Această procedură este recomandată persoanelor:

  • care nu sunt mulțumite de aspectul lor fizic datorită excesului de grăsime de sub bărbie;
  • care vor un aspect mai definit al fetei și al gâtului;
  • care își doresc un aspect mai tonifiat și neted în zona submentonieră.

Este important de reținut că în cazul în care mărimea gușei este considerabilă sau în cazul în care pacientul prezintă exces de piele în zona de sub bărbie, va fi nevoie ca liposucția submentonieră să fie realizată în combinație cu un lifting la nivelul gâtului, pentru a netezi și a tonifia pielea din acea regiune.

Cum se realizează liposucția submentonieră?

În urma unei consultații, alături de Dr. Păstrăv veți stabili care vă sunt așteptările și care sunt metodele ce pot fi  folosite pentru a obține aspectul mult dorit de către dvs.

Procedura începe prin realizarea unei incizii sub bărbie, pentru a insera o canulă subțire (cu vibrații sau cu laser), prin care se elimina grasimea în exces. Întregul proces este finalizat în mai puțin de o oră, şi se poate realizasub anestezie locală sau sedare uşoară, în funcție de mărimea zonei de interes.

REZULTATE POSTOPERATORII ŞI RECUPERARE

Întrucât intervenția nu este una foarte invazivă, recuperarea va fi rapidă și ușoară.

Discomfortul este moderat şi poate fi ameliorat cu analgezice. Este posibil ca zona să se învinețească și să fie inflamată pentru aproximativ o săptămână. După primele zile vei putea să te întorci la serviciu, iar după 14 zile operația va fi complet vindecată.

Rezultatele se pot menține pentru mulți ani, Respectând  o dietă sănătoasă, activitatea fizică regulată şi evitarea variațiilor mari de greutate pot menține rezultatele obținute timp îndelungat.

Corecție bărbiei duble Preturi (EUR)
Corecția Bărbiei Duble (lipoaspirație) 900 €
 

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM

contact@alinapastrav.ro
+40 730 441 565
Strada Doctor Iacob Felix nr. 83A, Bucuresti, Spital Victoria