Ce este ginecomastia?

Începând cu pubertatea, mulți bărbați se confruntă cu un piept mare, disproporționat, care de cele mai multe ori se rezolvă spontan. Pentru unii bărbați carecontinuă să aibă o dezvoltare semnificativă a glandei mamare, chirurgia de reducere a sânului este o opțiune excelentă pentru a remedia această problemă. Ginecomastia ( dezvoltarea glandei mamare la bărbați) poate fi cauzată de factori diverși. Anumite medicamente au fost legate de cauza ginecomastiei (Spironolactona, steroizi anabolici) dar și dezechilibre hormonale sau supraproducția anumitor substanțe chimice ale corpului. Ginecomastia este o afecțiune benignă care poate afecta stima de sine și aspectul fizic. Pentru rezolvarea acestei situații, Dr. Păstrăv oferă mai multe tehnici de conturare a zonei pectorale.

În timpul consultației, împreună cu Dr. Păstrăv veți discuta despre posibilele cauze ale apariției și cea mai potrivită tehnică ce poate rezolva efectele acesteia, adaptată nevoilor și dorințelor individuale.

Ginecomastie

Alegerea tehnicii potrivite

Orice bărbat ce se confruntă cu dezvoltarea excesivă a glandei mamare poate beneficia de această intervenție. În funcție de posibila cauză, Dr. Păstrăv va alege procedura adaptată nevoilor dumneavoastră, care poate include îndepărtarea țesutului adipos prin lipoaspirație, sau o reducere excizională a glandei mamare, în care pielea în exces, țesutul adipos și glanda mamară sunt îndepărtate prin diferite abordări:
abord periareolar – incizia se face în regiunea inferioară a areolei, prin intermediul căreia se excizează țesutul mamar, fără excizia tegumentului
reducere periareolară – dacă există exces de piele, acesta va fi îndepărtat printr-o incizie circulară, efectuată după lipoaspirația zonei, cu obținerea unei zone conturate și a unei areole cu dimensiuni normale
reducere completă – pentru cazurile complexe, cu exces tegumentar substanțial ( post scădere în greutate), incizia poate îmbrăca diferite forme, în funcție de tehnica aleasă, moment în care se îndepărtează țesutul mamar în exces și se repoziționată areola.

Ginecomastie

Rezultate și recuperare

Imediat după intervenție o vestă compresivă este aplicată în regiunea pectorală, timp de 2-3 săptămâni pentru a ajuta la menținerea rezultatelor obținute și a diminua edemul postoperator.

Disconfortul resimțit în următoarele zile este tolerabil iar umflarea zonei se reduce treptat până la dispariție în 2 săptămâni. Majoritatea pacienților se reîntorc la muncă într-o săptămână, cu recomandarea evitării exercițiilor fizice și a altor activități solicitante timp de 3 săptămâni.

Rezultatele intervenției sunt imediat vizibile, regiunea pectorală fiind reconturată și cu un aspect plăcut.
Dr. Păstrăv își adaptează procedurile conform corpului dumneavoastră și individualizează fiecare intervenție pentru a oferi rezultatul cel mai bun posibil.

Ginecomastie Preturi (EUR)
Ginecomastie simplă (excizia glandei mamare) 1600 €
Ginecomastie clasică (prin lipoaspirație) 2000 €
Ginecomastie cu lifting (inclusiv lipoaspirație) 2500 €
 

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM

contact@alinapastrav.ro
+40 730 441 565
Strada Doctor Iacob Felix nr. 83A, Bucuresti, Spital Victoria