Liftingul de buză

Liftingul buzei superioare (russian liplift) este o procedură chirurgicală concepută pentru îmbunătățirea aspectului buzei superioare . Spre deosebire de soluțiile noninvazive (de exemplu, acidul hialuronic injectat în buze), această soluție este una permanentă.


CÂND POT APELA LA PROCEDURA DE LIPLIFT

Această procedură se recomandă persoanelor:
• care consideră că procedura ar putea îmbunătăți proporțiile feței;
• care sunt nemulțumiți de mărimea actuală a buzei superioare;
• cărora li s-a micșorat buza datorită înaintării în vârstă
• cărora colțurile buzelor se îndreaptă în mod natural în jos.

Cum se realizează liftingul buzei superioare (liplift)?
Primul pas pentru realizarea acestei proceduri este programarea unei consultații în cadrul căreia alături de medicul specialist veți alege cea mai bună metodă pentru atingerea obiectivelor şi obținerea rezultatelor dorite.
Intervenția se realizeaza sub anestezie locală şi durează în jur de 30 minute. Printr-o incizie poziționată la baza nasului, se îndepartează excesul tegumentar si se va obține volumizarea buzei superioare, redefinirea filtrumului si a conturului căt şi repoziționarea colțurilor buzei superioare.


REZULTATELE ŞI PERIOADA DE RECUPERARE

În urma intervenției, zona va fi inflamată, și o senzație moderată de disconfort va fi resimțită pentru 1-2 zile. Este recomandată aplicarea unei comprese cu apă rece sau gheață peste incizie pentru a favoriza vindecarea .

Suturile vor fi extrase după 10-14 zile, iar activitățile de zi cu zi pot fi continuate . În primele 10 zile va fi indicat să urmezi o dietă bazată pe mâncăruri uşoare pentru a nu pune multă presiune pe cavitatea bucală, și, implicit, pe buza superioară.
Rezultatele se vor vedea imediat și vor fi permanente.

Lifting Buză Superioară Preturi (EUR)
Lifting buză superioară 950 €
 

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM

contact@alinapastrav.ro
+40 730 441 565
Strada Doctor Iacob Felix nr. 83A, Bucuresti, Spital Victoria