Ce este lipoaspirația?

Lipoaspirația este printre cele mai apreciate și populare proceduri de remodelare corporală. Este o intervenție minim invazivă care folosește o canulă introdusă prin mici incizii pentru îndepărtarea țesutului adipos nedorit, cu rezultate semnificativ vizibile. Față de alte metode ce îndepărtează grăsimea, lipoaspirația poate elimina o cantitate semnificativă într-o singură ședință, oferind un rezultat natural și sculptat al zonei de interes.

Important de reținut este faptul că lipoaspirația nu este o modalitate de a slăbi. Dacă sunteți în căutarea unei metode rapide de a pierde în greutate, cea mai bună metodă este o dietă sănătoasă și un plan de exerciții fizice.

În ce zone se poate efectua lipoaspirația?

Procedura poate aborda orice zonă ce prezintă depunerea de țesut adipos în exces,care rezistă dietei și exercițiilor fizice. Acestea pot fi: regiunea abdominală, flancuri, brațe, coapse, regiunea internă a genunchilor, gambe, gușă și chiar regiunea pubiană, ce pot fi tratate singular sau printr-o intervenție combinată.

Lipoaspirație vs Abdominoplastie

Lipoaspirația și abdominoplastia sunt proceduri populare și eficiente care rezolvă probleme diferite. Abdominoplastia se adresează persoanelor cu exces tegumentar și laxitate musculară frecvent întâlnită în cazul femeilor ce au născut sau a scăderilor masive în greutate.

Lipoaspirația abordează depunerile de țesut adipos în cazul persoanelor cu elasticitate păstrată a pielii, ce permite retracția eficientă post intervenție. Frecvent Dr. Păstrăv combină cele două proceduri cu rezultate net superioare în cazul intervenției de abdominoplastie.

Rezultate și recuperare

Timpul de recuperare după lipoaspirație variază de la câteva zile până la 2 săptămâni, în funcție de numărul de zone abordate. După intervenție disconfortul va fi resimțit ca un efort fizic intens, cu umflarea moderată a zonei și apariția de minime vânătăi, semne și simptome ameliorate de medicația prescrisă postoperator de Dr. Păstrăv și care vor dispărea complet în decurs de 3-4 săptămâni.

Rezultatele după intervenție sunt imediat vizibile și în cele mai multe cazuri permanente. Deși țesutul adipos nu se reface în zonele de unde a fost îndepărtat, în cazurile cu fluctuații de greutate este frecventă dezvoltarea și depunerea acestuia în alte zone.
Pentru menținerea rezultatelor lipoaspirației, Dr. Păstrăv recomandă menținerea unei greutăți stabile și adoptarea unui stil de viață sănătos.

Lipoaspiratie Preturi (EUR)
Lipoaspirație abdomen și flancuri 3000 €
Lipoaspirație coapse 2100 €
Lipoaspirație genunchi 900 €
Lipoaspirație gambe 1700 €
Lipoaspirație (adaugă o zonă în plus) 700 €
 

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM

contact@alinapastrav.ro
+40 730 441 565
Strada Doctor Iacob Felix nr. 83A, Bucuresti, Spital Victoria