Mărirea feselor cu ajutorul lipofillingului.

Mărirea feselor cu ajutorul lipofillingului.

Corecția feselor cu folosirea exclusivă a materialelor biologice proprii (în esență, prin injectare de grăsime la nivelul feselor) devine o intervenție tot mai populară în chirurgia plastică, atât datorită biocompatibilității înalte, net superioare oricăror substanțe folosite în calitate de implanturi, cât și datorită efectului dublu (micșorarea volumului în zona de preluare, mărire în regiunea transferului). Așadar, ce avantaje are procedura de lipofilling fese, mai detaliat în rândurile ce urmează.

Mărirea feselor fără sport, fără complicații

Forma posteriorului poate avea un impact major asupra aspectului fizic general, iar sportul adesea nu aduce rezultatele ideale. Pentru a sculpta frumos această regiune multe persoane cheltuie timp și forțe, în zadar. Dacă exercițiile nu dau roade, dar te sperie o intervenție chirurgicală completă, cu folosirea implanturilor, această metodă de augmentare poate fi cea mai potrivită. Mai ales că rata complicațiilor este mai mică decât în cazul altor tipuri, iar recuperarea este mult mai rapidă decât după procedura de mărire a feselor cu ajutorul altor tipuri de implant.

Liposucție și lipofilling

Evident, un avantaj important pe listă este anume pierderea țesutului adipos acolo unde el nu este necesar, din punct de vedere estetic, în schimb cu augmentarea feselor, pentru un echilibru vizual perfect, dar și avantajul financiar este greu de ignorat! Zona de preluare a grăsimii poate fi oricare, iar procedura de liposucție aduce un efect de remodelare a taliei, abdomenului sau coapselor.

Rejuvenare din propriile resurse, fără cicatrici vizibile, dar cu rezultat optimal

Țesutul adipos conține o cantitate semnificativă de celule stem, capabile de o rejuvenare suplimentară a țesuturilor în care este transferat. Deoarece este vorba de țesuturi proprii, riscul că organismul va reacționa negativ la intervenție este minim, în schimb pe lângă corecția feselor, obții și un efect de reîntinerire. Faptul că operația este minimal invazivă înseamnă că nu rămân cicatrici problematice.

Pentru un rezultat optimal, frecvent se aplică strategia de supracorecție, adică se adaugă un volum considerabil, astfel ca rezultatul final să fie cel dorit (o parte din celulele transferate se pot absorbi de către organism, iar forma definitivă poate fi observată la o scurtă perioadă după intervenție). De obicei, rezultatul permanent se instalează la 3 luni de la lipofilling și se menține constant, ulterior.

Dacă îți dorești  o remodelare corporală fără scăderea rapidă în greutate ori timp pierdut în sala de sport, dacă există necesitatea de a micșora volumul unor zone, amplificându-l exact unde îți dorești, poți apela cu încredere la ceasta procedură. Un chirurg bine informat, o clinică cu reputația impecabilă și ultimele tehnologii permit realizarea intervenției rapid, eficient și cu rezultate optime.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre

Dr. Alina Păstrăv este cunoscută pentru obținerea unor rezultate în mod natural, atât prin intervenții chirurgicale sau prin proceduri minim-invazive cât și prin folosirea de echipamente și produse premium

Contact

contact@alinapastrav.ro
+40 730 441 565
Strada Doctor Iacob Felix nr. 83A, Bucuresti, Spital Victoria

Despre

Dr. Alina Păstrăv este cunoscută pentru obținerea unor rezultate în mod natural, atât prin intervenții chirurgicale sau prin proceduri minim-invazive cât și prin folosirea de echipamente și produse premium

Contact

contact@alinapastrav.ro
+40 730 441 565
Strada Doctor Iacob Felix
nr. 83A, Bucuresti, Spital Victoria

Sună acum!