CE ESTE IMPLANTUL MAMAR?

Augmentarea mamară reprezintă procedura de mărire a sânilor folosind implanturile siliconice.

Realizată de peste 40 de ani de către chirurgii plasticieni, atât tehnica chirurgicală cât și implanturile folosite au evoluat de-a lungul timpului, adaptate la dorințele pacientelor pentru a oferi rezultate sigure și durabile și un aspect cât mai natural.

Considerată cea mai populară intervenție în chirurgia estetică , femeile ce au ales această procedură se simt mult mai încrezătoare în felul cum arată și mai confortabil în hainele pe care le poartă.

În timpul consultației inițiale, împreună cu Dr.Păstrăv veți discuta despre dorințele și obiectivele legate de rezultatul post-operator.
În urma examenului clinic se fac o serie de măsurători ce vor ajuta la stabilirea dimensiunilor ideale ale implantului și a tehnicii abordate, adaptate nevoilor și dorințelor fiecărui pacient.

Intervenția are loc sub anestezie generală și durează aproximativ 1 oră și jumătate, iar împreună cu Dr. Păstrăv veți alege plasarea inciziei de abord adaptată dorințelor dumneavoastră pentru obținerea celui mai bun rezultat din punct de vedere estetic.

DE CE SĂ ALEG IMPLANTUL MAMAR?

Femeile de toate vârstele pot apela la augmentarea mamară cu implant siliconic, cu condiția să se afle într-o stare bună de sănătate. Implantul mamar nu ajută doar la obținerea unui volum mamar mai mare ci și la îmbunătățirea unor aspecte precum repoziționarea nivelului areolei, reducerea asimetriei de volum sau a distanței intermamare, îmbunătățirea aspectului sânului după naștere și alăptare dar și creșterea încrederii în aspectul fizic.

Augmentarea mamară este o componentă importantă în practica Dr. Păstrăv. Aflându-se printre chirurgii plasticieni de top, reușește să ofere pacienților săi un aspect natural care să pună în echilibru și armonie întregul corp, elemente ce reprezintă cheia unui rezultat chirurgical estetic de succes.

CARE ESTE IMPLANTUL POTRIVIT PENTRU MINE?

Implanturile siliconice prezintă o mare varietate din punct de vedere al formei, volumului și texturii. Dr. Păstrăv plasează siguranța și satisfacția pacienților săi pe primul loc și recomandă doar implanturi aprobare FDA și cu siguranță dovedită.

Adaptate dorințelor și nevoilor fiecărui pacient, Dr. Păstrăv vă va ajuta în timpul consultației să alegeți tipul, dimensiunea și forma potrivite, ce îți vor îndeplini obiectivele și pentru a obține rezultatele ideale. Dacă vă doriți un decolteu generos, cu aspect rotund, rezultatul poate fi obținut cu ajutorul unui implant rotund, cu profil înalt. Un implant anatomic are avantajul evidențierii și păstrarea formei inițiale de lacrimă a sânului și efect de lifting al mamelonului.

Implantul mamar poate fi poziționat submuscular (sub mușchiul pectoral) sau subglandular (sub glanda mamară și deasupra mușchiului pectoral). Alegerea buzunarului depinde de mărimea implantului precum și de caracteristicele anatomice ale sânului și corpului pacientei. Abordul preferat și recomandat de Dr. Pastrăv este cel inframamar, însă aceste alegeri sunt determinate de abordarea chirurgicala propusă, de aspectul dorit și de caracteristicile pacientei, aspecte ce vor fi discutate în cadrul consultației inițiale.

REZULTATE ȘI BENEFICII

Rezultatele sunt vizibile imediat după intervenție. Inițial sânii vor fi ușor umflați iar implanturile pot părea mai mari.
În primele câteva săptămâni inflamația se va diminua iar implanturile vor lua forma finală, rezultând un sân cu aspect natural și rotund și consistență moale.

Durata de viață a implanturilor mamare depind în mare măsură de tipul de implant folosit și de producător. Majoritatea implanturilor pot dura peste zece ani, iar înlocuirea acestora nu este necesară dacă nu există complicații și dacă implanturile mamare rămân în stare bună.
Cu toate acestea Dr. Păstrăv recomandă pacienților să acorde atenție privitor la starea implanturilor și să programeze o consultație dacă există preocupări în acest sens.
După ce au efectuat o procedură de augmentare mamară, multe femei se simt mai încrezătoare și atractive, dar și mai active în plan social.

Prin accentul pus pe satisfacția pacienților săi și atenția la detalii, Dr. Păstrăv reușește să ajute pacientele ce apelează la implantul mamar să-și îmbunătățească aspectul fizic și să-și recapete încrederea în sine.

INSTRUCȚIUNI POSTOPERATORII

În zilele următoare procedurii inflamația și durerea sunt principalele semne și simptome resimțite. La externare pacientele vor primi o rețetă ce va ajuta la ameliorarea acestora și recomandarea de a evita activitățile fizice timp de câteva săptămâni după intervenție.

Purtarea unei bustiere timp de patru săptămâni zi și noapte este parte importantă a recuperării, aceasta ajutând la menținerea în poziție a implantului și obținerea unui rezultat estetic bun.
Se evită expunerea la soare, solarul, piscina și jacuzzi timp de minim 2 săptămâni după intervenție.
La următoarele controale Dr. Păstrăv vă va supraveghea îndeaproape procesul de recuperare și vă va monitoriza progresul.

Before & After

Augmentare mamară cu implant siliconic Preturi (EUR)
Augmentare mamară cu implant siliconic rotund MENTOR 3000 €
Augmentare mamară cu implant siliconic anatomic MENTOR 3200 €
Augmentare mamară cu implant siliconic anatomic MOTIVA 3500 €
Augmentare mamară cu implant siliconic anatomic (schimbare implant) 3200 €
 

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM

contact@alinapastrav.ro
+40 730 441 565
Strada Doctor Iacob Felix nr. 83A, Bucuresti, Spital Victoria