ALEGERE SAU NECESITATE

Hipertrofia labiei minor ( dezvoltarea excesivă a labiilor mici)  pot crea disconfort fizic și stres emoțional pentru femeile care se confruntă cu durere în anumite situații ( mersul pe bicicletă, haine strâmte), proeminență vizibilă sub îmbrăcăminte și scăderea stimei de sine.

Ce presupune labioplastia?

Intervenția presupune excizia țesutului în exces de la nivelul labiei minor, cu remodelarea și rejuvenarea zonei intime, fiecare procedură fiind personalizată pentru a se potrivi obiectivelor individuale.

Procedura are loc sub anestezie locală, iar recuperarea este completă la 2 săptămâni, permițând reluarea tuturor activităților.

Rezultate și beneficii

În urma intervenției edemul ( umflarea) zonei intime este frecvent întâlnit în primele zile și se remite pe măsură ce procesul de vindecare progresează. Se recomandă aplicarea locală de comprese reci și evitarea contactului sexual până la 4 săptămâni.

Labioplastia este considerată o procedură cu rezultate satisfăcătoare pentru femeile ce se confruntă cu disconfortul legat de hipertofia labiei minor, rezultate ce se mențin în ciuda modificărilor legate de sarcină sau înaintarea în vârstă.

Chirurgia zonei intime Preturi (EUR)
Labioplastie 950 €
 

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM

contact@alinapastrav.ro
+40 730 441 565
Strada Doctor Iacob Felix nr. 83A, Bucuresti, Spital Victoria