Prezentare

Absolventa  a  Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila” din Bucuresti in anul 2012, Dr. Alina Pastrav isi incepe cariera medicala la Spitalul Clinic de Urgenta de Chirurgie Plastica  si Arsuri din Bucuresti, ca medic rezident cu specialitatea chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva, sub directa indrumare a Dr. Stan Vitalie.

Din 2017 pana in prezent, isi desfasoara activitatea profesionala ca medic specialist in cadrul mai multor clinici private unde efectueaza interventii cu scop estetic, de rejuvenare si remodelare corporala.

Perfectionarea in domeniul chirurgiei plastice si estetice a realizat-o prin participarea constanta la cursuri , congrese si stagii de pregatire atat in tara cat si in strainatate.

De asemenea in anul 2017 este aleasa de catre DAFPRS (The Dutch Association for Facial Plastic and Reconstructive Surgery) pentru un stagiu de supraspecializare, unde alaturi de medici de prestigiu ca Dr. Jerome Stevens si Dr. Jacques van der Meulen isi imbogateste cunostiintele si isi desavarseste abilitatile chirurgicale in domeniul chirurgiei estetice, in clinici de renume precum Velthuis Kliniek, Rotterdam si Bergman Clinic, Haga.

Experienta acumulata pe parcursul acestei perioade se reflecta in varietatea de proceduri pe care le efectueaza, prin tehnicile moderne folosite, rezultatul fiind satisfactia pacientilor.

Accentul său pe îngrijirea pacientului și atenția minuțioasă asupra detaliilor, i-a câștigat încrederea și respectul pacienților și colegilor săi. Respectă cele mai înalte standarde de siguranță a pacienților și combină precizia chirurgicală cu inalta calitate a produselor folosite si certificate FDA, pentru a-i ajuta pe pacienții săi să arate cât mai bine. Folosește o mare varietate de tehnici moderne pentru restaurarea completă a corpului, remodelare și rejuvenare si recomanda cele mai potrivite proceduri cosmetice sau reconstructive pentru a obține cele mai bune rezultate posibile pe baza nevoilor individuale.

Dr. Alina Pastrav este cunoscuta pentru obtinerea unor rezultate in mod natural, atat prin interventii chirurgicale sau  prin proceduri minim invazive cat si prin folosirea de echipamente si produse premium . Isi adapteaza tehnicile chirurgicale la dorintele specifice fiecarui pacient si petrece timpul necesar cu fiecare pentru a asigura ingrijirea optima necesara.

“ Conferinta nationala: Dermatocosmetologie si utilizarea laserelor medicale in dermatologie si chirurgie; tratamente preventive laser in medicina anti-ageing” , Bucuresti, 10 aprilie 2018

“ Anti-Aging Medicine, Corrective Dermatology and Aesthetic Medicine Conference”, Bucuresti, 19-21 octombrie 2018

“ Al 10-lea Congres National de Medicina Anti-Ageing” , Bucuresti, 11-13 mai 2018

“ Facial Plastic and Reconstructive Surgery” fellowship , Olanda, 9 ianuarie – 31 martie 2017

“ Summer School for Residents in Plastic Surgery and Romanian Aesthetic Surgery Society National Conference”, Poiana Brasov, 21-22 iunie 2017

“ Romanian Aesthetic Surgery Society National Conference”, Poiana Brasov, 22 iunie 2017

“ International Society of Aesthetic Plastic Surgery Teaching Course”, Bucuresti, 23-24 iunie 2017

“Excelenta in Practica de Estetica Faciala” , Bucuresti, 19-20 martie 2016

“ FACEISTANBUL Ageing Face Surgery – Fresh Cadaver Dissection Course & Advanced Rhinoplasty, Otoplasty and Reconstruction Cadaver Meeting”, Turkey, 1-2 iunie 2016

Live Surgery Course “Cervico Facial Aesthetic Surgery: MACS LIFT & FAT GRAFTING”, Bucuresti, 10 iunie 2016

“ Masterclass Merz Romania: Particularities of Radiesse&Belotero – Injection Techniques”, Bucuresti, decembrie 2015

“Chirurgia sanului: Estetica si reconstructie” , Bucuresti, 7-8 decembrie 2015

“ 35th International Practical Seminar in Microsurgery of Vessel and Nerves”, Timisoara, 22-25 octombrie 2014

“ New methods for injection’s technique with Juvederm Ultra and Vistabel”, Bucuresti, iunie 2013

“ ISAPS Rhinoplasty Course”, Sinaia, 26-27 octombrie 2013