DESPRE REDUCȚIA MAMARĂ

Multe femei întâmpină dificultăți din cauza sânilor excesiv de mari care provoacă durere și limitarea activităților fizice. Pentru aceste femei, intervenția de reducție mamară le poate îmbunătăți calitatea vieții.

Reducția mamară este o procedură frecvent întâlnită, care elimină o parte din țesutul mamar (glandă mamară, tegument și țesut adipos), reducând astfel durerile de spate și gât, îmbunătățește calitatea vieții și aspectul fizic.

CÂND POT APELA LA REDUCȚIE MAMARĂ?

Femeile ce doresc reducție mamară, apelează la această procedură atât din motive medicale dar și pentru rezultatele estetice. Acestea includ un sân mai mic, mai ridicat și un aspect în armonie cu restul corpului, dar și pentru durerea cronică de spate și de gât ce nu răspunde la medicație și terapie fizică.

Femeile de toate vârstele pot apela la această procedură, cu toate acestea Dr. Păstrăv recomandă o vârstă minimă de 18 ani, până când sânii și-au încheiat procesul de dezvoltare.

CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN TIMPUL INTERVENȚIEI?

Reducția mamară are loc sub anestezie generală și presupune îndepărtarea excesului glandular, de țesut adipos și piele, iar areola este repoziționată mai sus pe suprafața sânului.

Ulterior procedurii, sânii vor fi umflați pe o perioadă de câteva săptămâni, iar după reducerea inflamației aceștia vor rămâne la o formă stabilă dacă nu intervin factori ce pot produce modificări: factori hormonali, sarcină sau variații de greutate.

Dr. Păstrăv recomandă limitarea activităților fizice, purtarea burstierei și evitarea expunerii la soare timp de 4 săptămâni.

BENEFICII

Intervenția de reducție mamară poate aduce multe beneficii. Multe femei constată dispariția sau diminuarea durerilor de spate, ce duce la o mobilitate crescută și o postură mai bună, îmbunătățind calitatea vieții.

Pe lângă ameliorarea stării de sănătate, pacientele obțin un aspect estetic satisfăcător și o creștere a încrederii în sine.

Reducția Mamară Preturi (EUR)
Reducție Mamară 3000+ €
 

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM

contact@alinapastrav.ro
+40 730 441 565
Strada Doctor Iacob Felix nr. 83A, Bucuresti, Spital Victoria