LIFTINGUL CORPORAL ( BRAHIOPLASTIA, LIFTINGUL DE COAPSE ȘI DE DE FESE)

Când pot apela la o procedură de lifting corporal?

Liftingul corporal reprezintă o combinație de proceduri chirurgicale ce au ca scop îndepărtarea excesului de piele și țesut adipos de la nivelul brațelor, coapselor și feselor pentru un aspect mai ferm și zone mai conturate, modificări rezultate în urma sarcinii, a pierderii în greutate sau a procesului natural de îmbătrânire, ce duc la pierderea naturală a formei.

În timpul consultației, Dr. Păstrăv vă va ajuta să alegeți cea mai potrivită intervenție pentru nevoile și obiectivele dumneavoastră după evaluarea stării fizice și a opțiunilor disponibile.

Pacienții candidați pentru o astfel de intervenție trebuie să fie într-o stare bună de sănătate, să aibă o greutate stabilizată și așteptări realiste cu privire la rezultatele postoperatorii.

Cum se desfășoară procedura de lifting corporal?

Procedura se realizează sub anestezie generală iar timpul necesar variază în funcție de complexitatea intervențiilor. Liftingul brațelor, coapselor sau feselor implică excizia surplusului tegumentar și a  țesutului adipos subiacent, reducând dimensiunile și remodelând zonele abordate. Cele mai multe proceduri lasă cicatrici, mărimea și forma acestora depinzând de mărimea zonei de tratat și a localizării acesteia.

Dr. Păstrăv reușește obținerea de cicatrici minim vizibile prin abordarea de tehnici minim atraumatice și plasarea inciziilor în pliurile și contururile naturale ale corpului.

Rezultate și beneficii

După efectuarea unei intervenții de lifting corporal, pacienții își recapătă încrederea în aspectul fizic și resimt ameliorarea disconfortului cauzat de excesul tegumentar, precum dificultăți în efectuarea activităților fizice și iritații ale pielii.

Perioada de recuperare depinde de complexitatea intervenției. În următoarele zile bandajele sau hainele compresive vor fi purtate la nivelul zonelor tratate pentru a menține rezultatele obținute și a ajuta pielea să se adapteze noilor contururi.

Disconfortul datorat inciziilor este tolerabil și ameliorat prin medicație specifică și se remit treptat, astfel întoarcerea la locul de muncă se poate face într-un interval de 1-2 săptămâni, iar reluarea activităților fizice semnificative se realizează gradual cu un maxim de până la 4-6 săptămâni.

Liposuctie - Dr Alina Pastrav
Chirurgie postbariatrica Preturi (EUR)
Lifting Brațe 2200 €
Lifting Coapse 2200+ €
Lifting Fese 2300 €
Chirurgie Estetică Postnatală Prinimplant mamar, lipoaspirație, abdominoplastie VARIABIL €
 

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM

contact@alinapastrav.ro
+40 730 441 565
Strada Doctor Iacob Felix nr. 83A, Bucuresti, Spital Victoria