ALEGEREA INTERVENȚIEI

Otoplastia este o procedură chirurgicală care poate remodela și repoziționa urechile într-un aspect mai natural. Această intervenție poate fi efectuată atât la adulți cât și la copii și are o rată de satisfacție foarte mare.

În multe cazuri, urechile excesiv de mari (macroția) sau cele depărtate de cap, pot provoca scăderea stimei de sine și disconfort în situații de natură socială. În mod special copiii pot fi ținta amuzamentului sau discriminărilor ce pot provoca situații cu impact psihologic la o vârstă fragedă.

Procedura poate fi efectuată sub anestezie locală sau generală, în funcție de preferințele pacientului și durează aproximativ 2 ore. În timpul intervenției, se face o incizie în partea posterioară a urechii și pot fi utilizate diverse tehnici pentru a ajuta la sculptarea cartilajului și fixarea urechii mai aproape de cap.

REZULTATE ȘI BENEFICII

Rezultatul final este o ureche mai mică, remodelată și repoziționată, în funcție de necesitățile individuale, cu o cicatrice bine ascunsă.

Recuperarea după otoplastie este ușoară și durează aproximativ 1 săptămână. Un pansament va fi purtat după operație iar a doua zi va fi înlocuit cu o bandă moale care trebuie purtată zilnic până la 2 săptămâni și apoi doar noaptea până la 4 săptămâni.

Durerile sunt tolerabile și se remit treptat cu ajutorul medicației prescrise de Dr. Păstrăv.

Procedura poate fi efectuată la orice vârstă în cazul adulților. În general, copiii trebuie să depășească vârsta de 5 ani, deoarece este vârsta la care urechile își opresc dezvoltarea, însă Dr. Păstrăv recomandă ca intervenția să fie făcută înainte de începerea școlii.

Otoplastie Preturi (EUR)
Otoplastie (anestezie locală) 1000 €
Otoplastie (anestezie generală) 1200 €
 

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM

contact@alinapastrav.ro
+40 730 441 565
Strada Doctor Iacob Felix nr. 83A, Bucuresti, Spital Victoria