CE ESTE VAGINOPLASTIA?

În timpul naşterii, sau prin procesul natural de îmbătrânire, mușchii vaginali se pot slăbi și dilata, lucru care poate crea disconfort și chiar probleme sexuale ce pot conduce la lipsa de satisfacție pentru ambii parteneri.

Vaginoplastia sau reîntinerirea vaginului, constă în îndepărtarea țesutului vaginal în exces şi refacerea fermității musculaturii planşeului pelvin.

REZULTATE ŞI RECUPERARE

Cea mai bună modalitate prin care puteți determina dacă operația de vaginoplastie va da rezultatele sperate este stabilirea unei consultații cu Dr. Păstrăv. Veți avea oportunitatea să primiți răspunsuri la toate întrebările dvs., precum și să obțineți părerea unui specialist în legătură cu obiectivele şi aşteptările dumneavoastră.

Intervenția se poate efectua sub anestezie locală sau anestezie generală. În timpul operației dna. Dr. Păstrăv va restabili tonusul mușchilor vaginali, va întări mușchiul perineal, înlăturând orice țesut vaginal  în exces. Procedura durează 1 – 2 ore iar cicatricile nu vor fi vizibile. Vaginoplastia va ajuta reîntinerirea vaginului, creşterea elasticității şi fermității

După intervenție veți putea să vă deplasați la domiciliu, dar este important să vă relaxați și odihniți. Dr. Păstrăv va verifica evoluția dvs. la intervale regulate după operație pentru a se asigura că recuperarea dvs. decurge conform planului și că vă veți putea bucura de cele mai bune rezultate posibile.

În urma peocedurii, va exista tumefiere, echimoze și durere locală.  Se recomandă administrarea de analgezice timp de 4 – 5 zile de la operație pentru atenuarea simptomelor.
Simptomele se vor estompa în intensitate pe parcursul următoarelor 2 – 4 săptămâni.
Recuperarea se realizează treptat, se va evita efortul fizic şi orive activitate ce va creşte presiunea la nivel pelvin.

Dr. Alina Pastrav - Chirurgia zonei intime

Dupa 3 săptămâni puteți relua exercițiile ușoare, dar se recomandă se evitați alergarea sau ridicarea de greutăți timp de 6 săptămâni de la operație. De asemenea, se recomandă o perioadă de 6 săptămâni de abstinență sexuală.

Odată perioada de recuperare trecută, rezultatele sunt finale după aproximativ 6 săptămâni. Procesul de îmbătrànire va continua după intervenție iar vaginul își va pierde din fermitate, însă nu se va întoarce la starea inițială, de dinainte de operație.

Chirurgia zonei intime Preturi (EUR)
Vaginoplastie 1700 €
 

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM

contact@alinapastrav.ro
+40 730 441 565
Strada Doctor Iacob Felix nr. 83A, Bucuresti, Spital Victoria