Implantul mamar – cum şi ce aleg?

Implantul mamar - cum şi ce aleg?

Femeile de toate vârstele pot apela la augmentarea mamară cu implant siliconic, cu condiția să se afle într-o stare bună de sănătate. Implantul mamar nu ajută doar la obținerea unui volum mamar mai mare ci și la îmbunătățirea unor aspecte precum repoziționarea nivelului areolei, reducerea asimetriei de volum sau a distanței intermamare, îmbunătățirea aspectului sânului după naștere și alăptare dar și creșterea încrederii în aspectul fizic.

Tipul de implant cel mai folosit pentru mărirea sânilor este implantul de silicon. Acesta are o consistenţă asemănătoare cu a sânului normal şi dacă intervenţia este corect executată şi există ţesuturi cu o grosime suficientă deasupra implantului acesta nu va putea fi vizibil.

Implanturile siliconice prezintă o mare varietate din punct de vedere al formei, volumului și texturii.
Rezultatul dorit poate fi obţinut alegând corect forma implantului: rotund sau anatomic (mai plat la polul superior şi cu proiecţie mai mare în partea de jos a implantului).

Dacă vă doriți un decolteu generos, cu aspect rotund şi plin, rezultatul poate fi obținut cu ajutorul unui implant rotund, cu profil înalt. Un implant anatomic are avantajul evidențierii și păstrarea formei inițiale de lacrimă a sânului și efect de lifting al mamelonului, oferind un aspect natural.

Indiferent de forma aleasă, baza implantului trebuie să fie proporţională cu mărimea toracelui dumneavoastră (sânii nu trebuie să depăşească toracele în lateral şi nici nu trebuie să se unească pe linia mediană). În funcţie de elasticitatea ţesuturilor dumneavoastră se alege proiecţia implantului şi acesta este singurul parametru pe care îl putem modifica pentru a vă apropia de volumul pe care îl doriţi.

Implantul mamar poate fi poziționat submuscular (sub mușchiul pectoral) sau subglandular (sub glanda mamară și deasupra mușchiului pectoral). Alegerea buzunarului depinde de mărimea implantului precum și de caracteristicele anatomice ale pacientei (forma sanului, grosimea tesuturilor ce acopera implantul) sau preferinţele personale.

Abordul chirurgical poate fi la nivelul şanţului inframamar sau periareolar (incizia este plasată la marginea areolei) ţinând cont de aspectul dorit, de caracteristicile pacientei şi anumite considerente personale, aspecte ce vor fi discutate în cadrul consultației inițiale.

Adaptate dorințelor și nevoilor fiecărui pacient, Dr. Păstrăv vă va ajuta în timpul consultației să alegeți tipul, dimensiunea și forma potrivite, ce îți vor îndeplini obiectivele și pentru a obține rezultatele ideale.

Programează-te şi tu acum şi află care este varianta potrivită pentru a obţine un decolteu perfect!

👩‍⚕️ Dr. Alina Păstrăv, medic specialist chirurgie plastică şi estetică
📲 0730 441 565
🏨 📍Spital Victoria, strada Dr. Iacob Felix nr. 83A, sector 1, Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre

Dr. Alina Păstrăv este cunoscută pentru obținerea unor rezultate în mod natural, atât prin intervenții chirurgicale sau prin proceduri minim-invazive cât și prin folosirea de echipamente și produse premium

Contact

contact@alinapastrav.ro
+40 730 441 565
Strada Doctor Iacob Felix nr. 83A, Bucuresti, Spital Victoria

Despre

Dr. Alina Păstrăv este cunoscută pentru obținerea unor rezultate în mod natural, atât prin intervenții chirurgicale sau prin proceduri minim-invazive cât și prin folosirea de echipamente și produse premium

Contact

contact@alinapastrav.ro
+40 730 441 565
Strada Doctor Iacob Felix
nr. 83A, Bucuresti, Spital Victoria

Sună acum!